Sfaturi pentru alegerea unei pilote

Atunci cand esti in cautarea unei pilote de pat si esti in dubii deoarece nu stii cum sa o alegi iti recomandam sa lei in considerare urmatoarele aspecte:

Daca esti o persoana friguroasa sau uneia careia ii placea racoarea, daca in somn te foiesti foarte mult si de cele mai multe ori te descoperi, sau de ce nu, e bine sa stim daca avem vreo anumita alergie ca sa stim exact in ce directie ne indreptam.

Indiferent ca avem sau nu vreo alergie eu va recomand sa optati intotdeauna pentru pilote din materiale naturale, si cand spun natural ma refer nu numai la invelisul lor care trebuie sa fie din bumbac 100% ci la umplututa din interior. Aceasta poate fi din puf si pene de gasca,bambus sau lana.

Eu intotdeauana am fost pentru pilote din puf si pene de gasca, deoarece puful respectiv are o compozitie sau mai bine zis o structura foarte fina care poate aduna o buna cantitate de aer, astfel incat pilota va reveni la forma initiala dupa comprimare. In plus aceste pilote sunt foarte calduroase, cu cat umplutura este mai mare cu atat ea va fi mai calduroasa. Totodata puful de gasca permite o circulatie foarte buna a aerului in interiorul pilotei si absoarbe astfel umiditatea din timpul noptii, prevenind astfel diverse raceli sau alergii ale pielii.

Durata de viata a unei astfel de pilote iarna este de aproximativ 10 ani.

Alte sfatuturi pe care le puteti urma in alegerea pilotei potrivite sunt si in functie de temperatura camerei in care vom dormi:

– spre exemplu noi recomandam o pilota foarte calduroasa cu multa umplutura in cazul in care temperatura din camera nu depaseste 18 grade,

– o pilota calduroasa daca in camera sunt intre 18 si 22 grade,

– sau o pilota lejera daca in camera vom avea peste 22 grade.

Sper ca v-au fost de folos sfaturile si recomandarile noastre in alegerea unei pilote perfecte pentru fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *