Gadget-uri pentru miscare urbana – hoverboard si multe altele

Le vedem tot mai des in marile orase din Romania, unde au aparut mai intai ca obiecte excentrice, iar acum sunt privite ca gadget-uri utile, practice, ideale pentru deplasare rapida. Denumirea de hoverboard este tot mai cunoscuta – o adevarata vedeta in domeniu. Astfel de produse pot fi comandate cel mai simplu online, modele variate, 100% originale, fiind disponibile in magazinul MonkeyBoard, la preturi prietenoase.

„MonkeyBoard este o companie de distributie a produselor inovative precum hoverboard-urile, a fost creata in urma pasiunii pentru tot ceea ce este nou in materie de tehnologie, gadgeturi si metode de distractie. Daca la inceput totul era doar un vis, pe parcursul ultimilor ani am reusit sa cream o jungla virtuala, sa vedem un interes tot mai mare din partea potentialilor cumparatori. Astfel ne-am propus sa transformam agitatia din orasul tau intr-o jungla de beton pe care sa o cutreieri folosind gadgeturi de ultima generatie, sigure, economice si durabile”, explica reprezentantii companiei.

Pentru distractie si mobilitate in oras, se poate comanda asadar un hoverboard de la MonkeyBoard. Produsul va veni cu garantie, in cele mai bune conditii. Livrarea este chiar gratuita, oriunde in Romania, la orice comanda in valoare de minimum 600 de lei. Nu trebuie ratate ofertele speciale, cu discounturi foarte tentante.

Iata spre exemplu Grafitti Cool Hoverboard 6.5 inch, produs ce poate fi livrat din stocul propriu al magazinului online. Pretul actual este 1199 lei, redus de la 1599 lei. Are 2 motoare X 350 Watti, senzori de miscare, giroscop, micro-controller. Lista de avantaje cuprinde: baterie regenerabila, iluminare LED, conectare prin Bluetooth, telecomanda wireless, geanta inclusa. Grafitti Cool Hoverboard 6.5 inch este un scooter electric exponent al tehnologiei de ultima generatie, dar si al designului inovator.

Ce mai gasim la MonkeyBoard? Penny board, trotinete electrice, hoverkart… precum si accesorii si piese de schimb. Un hoverkart este o inventie si mai noua, un accesoriu confortabil, cu un design simplu si modern. „Cadrul din aluminiu il face sa devina mult mai interesant pentru iubitorii de vehicule inteligente. Hoverkartul reuseste sa isi faca simtita prezenta prin jungla de beton a orasului tau, fiind destinat distractiei si dorintei de aventura”, subliniaza cei de la MonkeyBoard. Este practic un hoverboard standard transformat, mai sigur, mai interesant, cu un cadru neobisnuit si robust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *