Transporturi speciale agabaritice – servicii complete

In Romania si in strainatate, exista companii specializate in transporturi speciale agabaritice. Acestea trebuie sa fie capabile sa ofere transport 100% flexibil, in functie de nevoile clientului, pentru un anumit proiect. In tara noastra exista acum solutii profesionale, asa ca firmele si chiar autoritatile publice care au nevoie de astfel de servicii trebuie sa acorde atentie maxima subiectului si sa aleaga numai parteneri specializati, cu experienta indelungata in acest domeniu sensibil al transporturilor de marfa.

De fapt, orice transport de marfa necesita atentie si solutii specializate, caci cele mai multe tipuri de marfa se pot deteriora pe drum. Insa in cazul transporturilor speciale, marfa poate avea dimensiuni cu totul iesite din comun, ceea ce necesita neaparat logistica dedicata.

Ce inseamna transporturi agabaritice: transport utilaje agricole, transport utilaje de constructii (de exemplu excavatoare, basculante, macarale, buldozere, foreze), transport locomotive si vagoane de tren, tramvai sau troleibuz, autospeciale, autocisterne, transport turbine eoliene.

transport 3Pe lista se pot adauga containere de orice dimensiuni, materiale foarte grele, componente metalice de mari dimensiuni si tonaje, generatoare si transformatoare electrice, panouri solare, panouri fotovoltaice, cadre metalice, tancuri din inox, traverse beton, stalpi beton, grinzi beton si chiar casa mobila. De asemenea, sa nu uitam de domeniul petrolier si de domeniul marin.

Cand cauti o firma specializata in transporturi speciale agabaritice, ai grija ca aceasta sa fie autorizata special intern si international, in zonele de tranzit care te intereseaza. Analizeaza portofoliul companiei (sa te asiguri ca exista experienta necesara) si solutiile de transport pe care le ofera (parcul auto).

transport 2Un subiect atat de sensibil are nevoie de o abordare dedicata, de fiecare data. Asadar, costurile se afla de obicei dupa ce se face o estimare de proiect, astfel incat mai intai sa se gaseasca cele mai bune solutii pentru ca totul sa decurga perfect. In contract, ai grija sa acorzi atentie si unor detalii ce tin de indeplinirea proiectului intr-un anumit interval de timp. Pot aparea situatii speciale care sa implice intarzieri, insa pe cat posibil astfel de situatii trebuie anticipate, iar experienta indelungata cantareste mult intr-un astfel de domeniu.

transport 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *