Alege cu atentie metodele pentru slabit

Obezitatea este o problema majora a societatii moderne, inclusiv in tara noastra. Motivele pot fi legate de sanatate (in acest caz afectiunile trebuie tratate conform indicatiilor medicilor) sau pur si simplu legate de stilul de viata. Ne vom referi la a doua categorie, care este de fapt si cea mai puternic reprezentata la nivelul populatiei. Altfel spus, schimbarile tin direct de noi, in cele mai multe cazuri.

Stilul de viata sedentar poate fi modificat, macar partial. Chiar daca ai un loc de munca ce presupune munca de birou, poti alege sa mergi regulat la o sala de fitness, sa mergi mai mult pe jos, sa alergi in parc, sa faci exercitii acasa etc. Se recomanda macar jumatate de ora de miscare intensiva in fiecare zi. Daca ai deja o problema mare cu greutatea, poti solicita sfaturile unui nutritionist, poti de asemenea sa apelezi la un antrenor de fitness. Miscarea nu ajuta doar la slabit, ci si la cresterea nivelului de sanatate in general. Totul va functiona mai bine!

Evita metodele de slabit agresive, este bine sa faci pasi mici, dar fermi. Orice exces (chiar si in minus) poate dauna grav sanatatii, caci corpul are nevoie de timp pentru a se acomoda cu anumite stari. In plus, a te infometa nu este o solutie, caci vei ajunge sa recuperezi din greutate dupa ce intrerupi cura de slabire. Ai nevoie, desigur, de un regim alimentar mai echilibrat, cu cat mai multe legume, fructe si seminte.

Poti gasi pe internet numeroase metode pentru slabit, insa trebuie sa alegi cu grija. Evita solutiile miraculoase care iti promit efecte peste noapte si cauta neaparat variante naturale, chiar si daca alegi ajutoare de tip capsule de slabit rapid si eficient. Iata o varianta demna de analizat: „SlimSun este un supliment alimentar bazat pe ingrediente naturale, conceput si dezvoltat pentru a veni in ajutorul persoanelor care doresc nu numai sa slabeasca, ci vor sa adopte un stil alimentar sanatos, sa isi schimbe permanent stilul de viata, sau pur si simplu sa isi mentina greutatea”.

Un astfel de produs se bazeaza inclusiv pe legatura cu alimentele din timpul zilei, caci esti indemnat ca, pe langa administrarea capsulelor, sa acorzi atentie meselor zilei. Vei avea mic dejun, pranz si cina, dar si gustari, conteaza insa ce si cat mananci. Fiecare ingredient din SlimSun are un anumit efect, de exemplu chitosanul reduce nivelul de colesterol si a greutatii corporale. Este extras din crusta unora dintre animalele marine (crustacee, mai ales) si este un material fibros care este clasificat ca fiind o polizaharida.

Orice ai alege pentru slabit – de la capsule si ceaiuri la interventii si programe mai puternice – nu uita ca totul tine de stilul de viata echilibrat, caci slabitul este o provocare pe termen lung: cand ai ajuns la nivelul dorit, trebuie sa te asiguri ca vei ramane acolo fara un efort major.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *