Pompe submersibile de calitate, fabricate in Italia

Alegerea unor pompe submersibile de calitate este importanta pentru succesul unor aplicatii diverse precum: pomparea apei din puturi de mare adancime, medie si mica; sisteme de irigatii; presurizare in instalatii agricole si industriale; pompe de caldura; umplerea bazinelor de stocare a apei.

Astfel, nu trebuie facute compromisuri in ceea ce priveste calitatea produselor alese. Cei de la BBC Elettropompe au experienta in domeniu inca din anul 1959, producand electropompe de apa fiabile si cu un randament ridicat. Raportul echilibrat calitate-pret face din aceste pompe un lider pe segmentul sau de piata, dupa cum se mentioneaza pe website-ul oficial din Romania.

„Pompele BBC respecta conditiile Directivei 2009/125/CE a Parlamentului European si a Consiliului in ceea ce priveste cerintele de proiectare ecologica pentru pompele de apa”, subliniaza reprezentantii firmei locale ce distibuie produsele in tara noastra.

BBC Elettropompe este un producator dedicat de pompe si motoare submersibile, ce se remarca prin proiectare si productie 100% la fabrica din Italia. Designul imbunatatit al etajelor asigura un randament superior altor pompe din piata.

Iata si alte avantaje ale acestor pompe submersibile de calitate: carcasa de inox solida cu pereti grosi atat la pompa cat si la motor; consum energetic mai mic si costuri de mentenanta scazute; materialele care intra in contact cu apa de inalta calitate sunt certificate pentru apa potabila; motoarele flotante asigura o rezistenta ridicata la nisip: pompele submersibile de 4” pina in 150 g/mc si cele de 6”pina in 450 g/mc; motoare rebobinabile si testate inainte de livrare.

Caracteristici de performanta pentru aceste pompe: putere, kW: de la 0,37 pina la 37 kW motoare cu pornire directa si stea triunghi; inaltime de pompare (H), mCA: pina la 400; debit (Q), m3/h: pina la 144; racord refulare (DNM): 1” ½, 2”, 3”, 4” si 5” (in functie de debit).

„Pentru o functionare indelungata a pompelor submersibile este recomanda echiparea acestora cu tablouri de automatizare si protectie pentru protectie lipsa apa (cu electrosonde de nivel), protectie la suprasarcina (in cazul in care blocheaza pompa cu nisip sau alte impuritati), scurtcircuit, lipsa sau succesiune faze (pentru motoare trifazate)”, se mai mentioneaza pe website-ul bbcpompe.ro, unde cei interesati pot gasi informatii complete despre toata gama de produse, dar si date de contact pentru alte date si solicitari speciale, eventual chiar pentru comenzi personalizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *