Cum sa alegi si cum sa comanzi incaltaminte pe internet

Piata de fashion online este in crestere puternica in Romania. Exista magazine online ale unor marci internationale de top, dar si magazine ale unor comercianti locali, precum si magazine de producatori locali. Mai ieftini si mai scumpi, de mai slaba si de mai buna calitate – exista pantofi pe toate segmentele de piata, disponibili in magazinele de pe internet.

Mai mult decat atat, romanii au si posibilitatea de a comanda incaltaminte din magazine online internationale, insa trebuie sa isi asume eventualele neplaceri legate de timpul de livrare, eventualele costuri suplimentare si eventuale dificultati legate de retururi de produse.

Ideala este alegerea unor magazine locale, operate de firme romanesti sau care au operatiuni in tara noastra. Comunicarea va fi mai buna, livrarea mai rapida, iar eventualele probleme se pot rezolva mult mai usor. Alegerea magazinului poate tine cont de diverse detalii – de la increderea in brand, recenzii si recomandari online, pana la gama de produse, termeni si conditii, costuri de livrare, nivel de preturi.

Procedura de comanda este simpla, la fel ca oriunde in e-commerce: totul se face online, iar plata se poate efectua tot pe internet (cu cardul) sau ramburs, in functie de optiunile oferite de magazin si de preferintele clientilor. Multe magazine accepta si comenzi telefonice sau/si prin email. Livrarea se face ulterior prin intermediul firmelor de curierat rapid.

Cand comanzi incaltaminte de dama sau de barbati, mare atentie la masuri. Unele magazine ofera chiar date cu privire la modalitatea de masurare, astfel incat marimea sa se potriveasca foarte bine la fiecare model comandat (astfel incat sa se evite necesitatea de retur / schimb).

Pe segmentul de incaltaminte merita evidentiat un magazin online care ofera pantofi (si chiar si genti) din piele naturala, la comanda, in functie de preferintele clientilor. Astfel, pe pantofiplus.ro se poate alege culoarea sau combinatia de culori, precum si tipul de piele (piele box, piele intoarsa, piele lacuita). Detalii complete pot fi vizualizate pe website, unde exista inclusiv o gama larga de cizme de dama – perfect pentru sezonul rece.

Astfel de optiuni de personalizare sunt posibile datorita faptului ca incaltamintea este fabricata in Romania. Asadar, clientii pot avea multe avantaje in mediul online, trebuie doar sa se informeze atent si sa faca shopping profitand de toate oportunitatile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *