Uscatorul de par – cel mai utilizat aparat de ingrijire personala

Folosit atat de femei, cat si de barbati, uscatorul de par este cel mai probabil aparatul de ingrijire personala nu doar prezent in cele mai multe locuinte, dar si pus in functiune cel mai des. Exista produse dedicate femeilor sau barbatilor, insa cele mai multe uscatoare de par sunt unisex. Sunt utilizate inclusiv pentru uscarea parului copiilor, deci trebuie sa aiba functii care sa asigure utilizarea sigura, inclusiv cu intensitate redusa. Exista si uscatoare de par ideale pentru calatorie, cele in format mic, usor de pliat si de pus in geanta.

Ce detalii necesita atentie atunci cand alegi un uscator de par din magazin? Desi toate aparatele au acelasi scop si in general acelasi principiu de functionare, exista totusi unele diferente si functii suplimentare. Diferentele dintre produse pot fi legate de putere, viteza, design, tehnologia de incalzire (invelisul elementului de incalzire), accesorii, zgomot, functia ionica etc. Cea mai variata gama de uscatoare de par poate fi gasita in mediul online, acolo unde se pot citi nu doar prezentari si detalii tehnice ale produselor, ci si recenzii postate de clienti – utile in a alege un anumit model.

Marcile de uscatoare de par sunt foarte diverse. Mai mult, in hipermarketuri si magazine electroIT pot fi gasite si uscatoare de par cu brand propriu al respectivului magazin sau cu branduri ce apartin de fapt unor importatori. Aceste produse sunt in general mai ieftine si incadrate in segmentul entry-level din punct de vedere al performantelor si calitatii.

Conform unui website ce realizeaza topuri ale celor mai bune produse, Philips HP8233/00 este apreciat din urmatoarele motive: sistem de temperatura ThermoProtect, poate usca parul fara sa-l supraincalzeasca; sistem jet turbo care va mari debitul de aer pentru uscat rapid; flux de aer rece, benefic pentru stabilitatea coafurii; putere 2200W; 6 setari pentru viteza; cap de coafare cu un orificiu foarte subtire, de doar 11 mm; element ceramic care genereaza caldura.

Alte cateva modele de uscatoare de par recomandate sunt BaByliss Pro Light 6604E, Remington D3190, Philips HP8230/00 si Rowenta Powerline CV5062. Cei care studiaza aceste produse vor observa ca nu orice uscator de par este la fel, inovatia punandu-si amprenta si pe acest domeniu. Permanent apar noi produse in magazine, iar online preturile sunt mereu cele mai avantajoase, chiar si pentru produsele premium.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *