Alege cu atentie piesele de schimb pentru utilaje de constructii

Multe companii cu activitate in domeniul constructiilor publice sau private au accesat in ultimii ani fonduri pentru a-si dezvolta propiul parc de utilaje – atat fonduri europene, cat si pur si simplu credite acordate de banci. Spre deosebire de inchiriere sau leasing operational, aceasta strategie de business este mai eficienta pe termen lung in ceea ce priveste costurile.

Apare insa o alta problema: rezolvarea in regim propriu a problemelor legate de service, in sensul platii directe a pieselor de schimb astfel necesare. Este indicat sa fie studiata cu atentie piata si sa fie gasiti furnizori capabili sa ofere un raport calitate – pret cat mai bun. Atat interventiile in service (partea de verificari si reparatii), cat si piesele utilizate trebuie sa fie de cea mai buna calitate, pentru un randament satisfacator.

utilaj-foto-rocatilBuldozerele, excavatoarele si buldoexcavatoarele sunt printre cele mai folosite utilaje in diverse operatiuni de constructie. Pentru piesele de schimb trebuie alese marci cunoscute, produse originale, doar de la furnizori de incredere, cu experienta pe piata. Un exemplu in acest sens este Rocatil Piese de Schimb – companie ce reprezinta in Romania societati precum VTN Europe, BYG din Spania si Demoter-Italpunte din Italia.

„Stocam si comercializam toate tipurile de cuie pentru ciocane hidraulice, elemente de uzura, ciocane hidraulice si atasamente, piese de schimb din CEE si consumabile destinate utilajelor pentru constructii”, se precizeaza pe website-ul companiei. In oferta companiei exista atat produse pentru marci de top precum Caterpillar, Komatsu, Case, Volvo, Liebherr, cat si pentru marci mai putin cunoscute in domeniul utilajelor de constructii.

Astfel, cei care cauta piese pentru echipamentele Caterpillar vor avea garantia unor piese cu un bun raport intre pret si calitate. Ca reprezentant al unei companii din constructii, ai siguranta ca vei obtine rapid spre exemplu dinti de cupa si lame sau cuie ciocane hidraulice. Tot aici poti gasi un filtru Caterpillar si multe altele.

Calitatea oferita la un pret corect garanteaza ca utilajul detinut va performa la costuri mai reduse pe fiecare ora de functionare, mai spun cei de la Rocatil Piese de Schimb. Indiferent de furnizorul ales, orice firma care detine utilaje de constructie trebuie sa se asigure ca va cumpara numai produse certificate, care nu pun in pericol utilizarea echipamentelor respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *